Ananas- og kokosis med chokolade

En cremet is af ananas og kokos, som smager skønt og en smule eksotisk efter et godt grillmåltid. 
Ananas- og kokosis med chokolade
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g frisk ananas, i tern
1 dl. kokosmælk
1 tsk. rørsukker, efter smag
- Kornene af ¼ vaniljestang
100 g mørk chokolade, til pynt
- Isforme + ispinde

Sådan gør du

  1. 1.Blend ananas, kokosmælk, sukker og vanilje sammen med en stavblender, til massen er ensartet. Smag evt. til med mere sukker.
  2. 2.Fordel blandingen i ispindeforme. Frys ispindene i min. 4 timer, til de er dybfrosne.
  3. 3.Smelt chokolade over vandbad, og dekorer ispindene. Sæt dem evt. tilbage i fryseren inden servering, så de er fine og faste.

Tip!

Prøv at tilsætte et nip salt, inden du blender isen. Det trækker masser af ananassmag frem.

Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert og #få ingredienser