Ærtesalat med rød quinoa
Smuk ser den ud, og godt smager den. Protein får vi fra quinoa,
så det bliver uden kød eller fisk
denne gang.

- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | rød quinoa |
4 dl. | frosne grønne ærter |
2 stk | appelsiner |
1 stk. | rødløg |
4 spsk. | solsikkeolie |
4 spsk. | pinjekerne |
2 tsk. | hvidvinseddike |
1 tsk. | fennikelfrø |
- | sukker, salt og peber |
Sådan gør du
- 1.Tilbered quinoa efter anvisning på emballagen.
- 2.Damp ærterne møre i letsaltet vand 1 minut.
- 3.Afdryp ærterne.
- 4.Skær skallen fra appelsinerne, og skær dem i skiver.
- 5.Skær løg i tynde skiver.
- 6.Bland dressingen sammen, og smag den til med sukker, salt og peber.
- 7.Anret salaten på et stort fad eller på fire tallerkener.
- 8.Dryp dressing over og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost,
#salater,
#vegetar,
#tilbehør falafel og #tilbehør til kylling