Ærtesalat med rød quinoa
FROKOST

Ærtesalat med rød quinoa

Smuk ser den ud, og godt smager den. Protein får vi fra quinoa, så det bliver uden kød eller fisk denne gang.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 dl. rød quinoa
4 dl. frosne grønne ærter
2 stk. appelsiner
1 stk. rødløg
4 spsk. solsikkeolie
4 spsk. pinjekerne
2 tsk. hvidvinseddike
1 tsk. fennikelfrø
- sukker, salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Tilbered quinoa efter anvisning på emballagen.
  2. 2
    Damp ærterne møre i letsaltet vand 1 minut.
  3. 3
    Afdryp ærterne.
  4. 4
    Skær skallen fra appelsinerne, og skær dem i skiver.
  5. 5
    Skær løg i tynde skiver.
  6. 6
    Bland dressingen sammen, og smag den til med sukker, salt og peber.
  7. 7
    Anret salaten på et stort fad eller på fire tallerkener.
  8. 8
    Dryp dressing over og server.