Minimajs og pangasius på spyd
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk | træspyd |
300 g | pangasiusfileter |
12 stk | minimajs |
- | olie |
- | salt |
4 spsk. | usaltede jordnødder |
2 spsk. | citronsaft |
1 spsk. | lys sirup |
1 spsk. | friskhakket mynte |
- | lidt tørret chili |
Sådan gør du
-
1Læg spyddene i vand i 20 minutter, så de ikke bliver helt sorte i ovnen.
-
2Sæt ovnen på 225 grader.
-
3Skær fisk og majs i mindre stykker og sæt på spyd.
-
4Kom godt med olie og salt på spyddene og læg dem på en rist eller en bradepande.
-
5Steg dem gyldne i ovnen i ca. 8 minutter.
-
6Kom nødder, citronsaft, sirup, mynte og chili i en skål og bland sammen.
-
7Fordel over spyddene og server.