Scones med brændenælde, ramsløg, gedeost og oliven
- 6 Personer
Ingredienser
5 dl. | hvedemel |
2 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | salt |
0.5 spsk. | tørret ramsløg |
0.5 spsk. | En halv spsk. tørrede brændenælder |
100 g | blødt smør |
1.75 dl. | mælk |
250 g | blød gedeost |
1 dl. | sort oliven |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 C. Bland mel, bagepulver, salt og tørrede urter i en skål.
-
2Tilsæt smør og mælk og rør dejen sammen.
-
3Hvis dejen er meget klæg, kan du komme lidt mel i.
-
4Kom mel på fingrene, og form dejen til en tyk rulle, 5-6 cm i diameter.
-
5Skær i ca. 12 skiver, og kom på en bradepande med bagepapir. Bag i ovnen ca. 20 minutter, kig til dem efter 15 minutter, og servér med gedeost og oliven.