Ris- og safrankage serveret med hindbær
- 8 Personer
- 75 Minutes
Ingredienser
1.5 dl. | grødris |
8 dl. | sødmælk |
2 dl. | piske-fløde |
- | en knivspids salt |
1.5 dl. | smuttede mandler |
g | safran |
3 spsk. | sukker |
4 stk. | æg |
2.5 dl. | piske-fløde |
300 g | frosne optøede hindbær |
3 spsk. | sukker |
Sådan gør du
-
1Kog risengrød af grødris, fløde, mælk og lidt salt.
-
2Lad grøden blive kold.
-
3Sæt ovnen på 200 grader.
-
4Hak mandlerne fint, og vend dem i grøden.
-
5Smuldr safran, og vend det i sammen med sukker.
-
6Pisk æggene let sammen, og vend dem i grøden.
-
7Hæld grøden i en smurt ildfast form. Ca. 20x30 cm med høj kant.
-
8Bag pandekagen i ca. 30 minutter, indtil den er stivnet.
-
9Afkøl og server med let pisket flødeskum og frosne optøede hindbær rørt med lidt sukker.
-
10Pynt gerne med rosenblade.