Kokosmarengs med flødeskum og lemoncurd
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | æggehvider |
3 dl. | sukker |
1 tsk. | hvidvinseddike |
2 dl. | kokosmel |
2 dl. | piske-fløde |
4 spsk. | lemoncurd |
4 spsk. | blåbær evt. fra frost |
Sådan gør du
-
1Til 18 stk marengs.
-
2Sæt varmluftsovnen på 100 grader, så kan du bage begge plader samtidig.
-
3Kom æggehvider og sukker i en skål, og pisk massen sammen.
-
4Kom eddiken heri, og pisk til helt stift skum.
-
5Vend kokos heri.
-
6Tag nu marengsmasse op med en ske, og fordel den i runde klatter på bageplader med bagepapir.
-
7Bag marengsen i ca. 40 minutter, indtil de er lette og tørre, men stadig med en blød midte.
-
8Køl af og server, eller opbevar i kagedåse.
-
9Pisk fløden til skum. Hvis du ønsker at fordele lemoncurden i tynde stråler over desserten, kan du gøre følgende:
-
10Kom lemoncurd i en lille plasticpose og pres curden ned i den ene ende.
-
11Luk posen som en lille sprøjtepose og klip et lille hul.
-
12Nu kan cremen fordeles.
-
13Anret et par marengs med flødeskum, blåbær og lemoncurd og server.