Solæg med løg, remoulade og kørvel
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | æg |
3 spsk. | fint salt |
1 l. | vand |
1 stk. | stort løg |
1 spsk. | mayonnaise |
1 spsk. | piske-fløde |
1 tsk. | grov sennep |
- | kørvel |
Sådan gør du
-
1Kog æggene i 30 minutter.
-
2Skyl i koldt vand, og rul æggene let på køkkenbordet, så skallen krakelerer.
-
3Rør saltet ud i vandet i en skål, og kom æggene heri.
-
4Stil i køleskabet i to døgn.
-
5Skær løg i tynde skiver, og vend dem med salt i en skål.
-
6Lad dem stå i 30 minutter.
-
7Kram løgene bløde, og skyl dem helt fri for salt.
-
8Rør mayonnaise, fløde og sennep sammen, og vend med løgene.
-
9Pil æggene, og skær dem lige over.
-
10Server med løg, remoulade og kørvel.