Salat a la Waldorf med and på to måder
SALATER

Salat a la Waldorf med and på to måder

Sprødt andeskind og mørt andebryst med olie-eddike dressinggår godt til denne salat a la Waldorf.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. andebryster
- olie
- salt og peber
1 stk. æble
2 dl. drue
2 stilke blegselleri
2 stk. hovedsalat
1.5 spsk. valnøddeolie
1 tsk. hvidvinseddike

Sådan gør du

  1. 1
    Træk skindet af anden, og skær det i tynde strimler.
  2. 2
    Steg skindet helt sprødt i olie på en pande.
  3. 3
    Tag det op og afdryp det på køkkenrulle.
  4. 4
    Krydr andebrysterne med salt og peber og gennemsteg dem i olie på en pande. 5-6 minutter per side.
  5. 5
    Snit æble, druer og blegselleri i helt tynde skiver, og vend dem straks med en dressing af valnøddeolie vendt med hvidvinseddike. Smag til med salt.
  6. 6
    Anret hovedsalat på fire tallerkener. Fordel grøntsager herpå. Skær andebryster i skiver og server dem og den sprøde svær til salaten.