Lun bønnesalat med krydret pølse og frisk tomat
- 4 Personer
Ingredienser
2 spsk. | olivenolie |
2 stk. | rødløg i tynde skiver |
2 fed | hvidløg i tynd skive |
150 g | tør chorizopølse i mundrette stykker |
3 tsk. | stærk paprika |
250 g | tomater i mundrette stykker |
2 dåser | butter beans (ca. 500 g), drænet |
2 spsk. | hvidvinseddike |
- | salt og peber |
stk. | revet skal af økologisk citron |
1 stk. | courgette |
1 bundt | frisk basilikum |
Sådan gør du
-
1Varm olien på en pande, og steg rødløg og chorizo over middel varme i 4-5 min. til gyldent.
-
2Tilsæt paprika, tomater, butter beans og hvidvinseddike. Lad det hele simre i 4-5 min.
-
3Skær courgetten i tynde strimler med en tyndskræller eller en normal kartoffelskræller, og tag panden af varmen.
-
4Vend citronskal i, og smag til med salt og peber. Pynt med courgette og frisk basilikum, og server straks.
Tip!
Prøv andre typer bælgfrugter, f.eks. kidneybønner eller linser. Brug en god bacon i stedet for krydret pølse.