Redaktionen anbefaler






2 | løg , almindelige |
4 fed | hvidløg |
1 | ingefær , en tommel |
- | olivenolie |
1 spsk. | stødt spidskommen |
1 spsk. | stødt koriander |
1 tsk. | gurkemeje |
5 | safran , tråde |
1 tsk. | røget paprika |
2 | stilke bladselleri , eller 1/6 knoldselleri |
1 | squash , skåret i små tern |
- | frisk chili , så stærk som du kan og tør |
50 g | tomatpure |
1 l | bouillon , hønse eller grøntsag |
1 | flåede tomater af god kvalitet , brug gerne de hele, og knus dem groft med hånden |
- | røde linser 75-100g |
1 dåse | kikærter |
1 | Citron (økologisk) |
- | salt |
2.5 dl | yoghurt naturel |
1 dusk | frisk mynte |
1 dusk | frisk persille |
- | skal fra ½-1 økologisk citron |
- | salt og peber |
- | fladbrød , syrnet |
I det vegetariske køkken er det altid godt at skrue ekstra op for krydderierne – især de varme som her.