Cremet karrysuppe med blomkål
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | løg , stort |
2 spsk. | olie til stegning |
4 fed | hvidløg |
1 spsk. | madraskarry |
2 tsk. | friskrevet ingefær |
1 stk. | blomkål |
4 stk. | gulerødder |
1 stk. | grøntsagsbouillonterning |
6 dl. | kogende vand |
1 dåse | kokosmælk |
240 g | grønne kogte linser eller kogte kikærter |
- | salt |
1 stk. | lime |
- | naanbrød |
- | Friske koriander |
- | cashewnødder |
Sådan gør du
-
1Hak løget fint og varm en stor gryde med olie. Svits løget, til det er gennemsigtigt, og tilsæt finthakket hvidløg, karry og friskrevet ingefær.
-
2Skær blomkålen i små buketter og gulerødderne i tynde skiver og kom dem i gryden.
-
3Rør bouillonterningen ud med vand og kom det i gryden sammen med kokosmælk og linser.
-
4Bring grydens indhold i kog, skru ned til middel varme og lad det simre i 10-15 minutter, til blomkålen er mør.
-
5Smag suppen til med salt og limesaft. Servér med naanbrød, finthakket frisk koriander og cashewnødder.