Fladfisk med brunet smør og citron
- 4 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
4 stk. | fisk fladfisk |
2 stk. | citroner |
200 g | smør (50 g pr. person) |
- | krydderurter både stilk og urt |
16 spsk. | kapers (4 spsk. pr. person) |
Sådan gør du
-
1Få fiskehandleren til at flå skrubben på undersiden.
-
2Læg skrubben på bageplade med lidt olivenolie, salt og peber, drys oversiden med salt, peber og olivenolie.
-
3Brun smørret, til det dufter af nødder.
-
4Halver citronerne og steg dem på tør pande (uden olie), til de er gyldne.
-
5Steg fisken i 250 grader varm ovn i ca. 10-12 min. Alt efter størrelse.
-
6Tilsæt hakkede krydderurter og kapers til det brunede smør.
-
7Server med kogte kartofler og en blandet salat.