FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 1200 g | Blandede grøntsager fx. gulerødder, selleri, peberfrugt, squash, løg og kål |
| - | kød en rest tilberedt, kan udelades |
| 4 fed | hvidløg eller ramsløg |
| 1 | citron eller 1 håndfuld havtorn |
| 0.5 dl | olie, fx rapsolie |
| - | sojasauce |
| - | Blandede urter gerne vilde, fx brændenælder, skvalderkål, hvidmelet gåsefod og vejbred. I stedet kan bruges spinat og krydderurter som basilikum og persille |
| 100 g | hyben groft hakket |
| 2 stk. | chilli friske, eller 1 spsk. tørret |
| 100 g | sukker |
| 2 spsk. | æbleeddike |
| 1 nip | salt |
| 1 dl | vand |
Har du ikke mulighed for at plukke hyben, kan chilisaucen laves med et skrællet æble i tern i stedet for.