Canneloni med tomat og kaperssauce
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | løg |
lidt | olivenolie |
200 g | frisk spinat |
250 g | ricotta |
lidt | Lidt salt og peber |
200 g | lasagneplader |
0.5 l. | purerede tomater |
3 spsk. | koncentreret tomatpuré |
4 spsk. | kapers |
1 spsk. | olivenolie |
1 stk. | fed hvidløg |
1 knsp. | cayennepeber |
Drys
lidt | frisk hakket basilikum |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Smør en ildfast form, hvor rullerne ligger tæt.
-
3Hak løget og svits i olie. Vend løg med spinaten, så den falder sammen. Tag løg og spinat fra varmen, vend med ricotta, og smag det til med salt og peber.
-
4Del lasagnepladen i 8 stykker. Fyld stykkerne med spinatblandingen, og rul dem sammen. Læg dem i den ildfaste form.
-
5Rør purerede tomater med puré, kapers, olie og revet hvidløg. Krydr med cayennepeber. Hæld tomatblandingen over cannelonien, og sæt den i ovnen.
-
6Bag cannelonien i ovnen i cirka 25 minutter. Kig til den efter 20 minutter.
Tip!
Du kan komme 1-2 dl kogte linser eller quinoa i spinatfyldet. Godt og mættende.