Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/bi/bilv_0.jpg.jpeg?itok=hO8HOVUZ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2022-02/Vinterdepression.jpg.jpeg?itok=7Ve9VI8j)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2019-10/Stegt-kylling.jpg.jpeg?itok=YHn5d7sQ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2025-02/Ultraforarbejdetpizza.jpg.jpeg?itok=PA0555Oi)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2018-11/bland-selv-slik.jpg.jpeg?itok=4lRH9APH)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/pr/preview_COLOURBOX1572939.jpg.jpeg?itok=N8Vx4yOx)
4 stk. | torskefileter ca. 600g |
lidt | Lidt salt og peber |
lidt | lidt smør |
- | linguine pasta |
1 spsk. | olivenolie |
2 stk. | skalotteløg |
2 stk. | fed hvidløg |
1 dl | soltørrede tomater |
nip | chiliflager, tørrede |
1 dl | Tør hvidvin |
1 dl | piskefløde brug evt. cremefraiche 38% |
6 stængler | grønkål |
lidt | fintreven citronskal |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10