ANNONCE ANNONCE DRIKKE Syltet ingefær (gari) Rødbeden er udelukkende for farvens skyld, jeg er vild med ekstra lyserød gari, men den kan sagtens undlades.Opskriften giver ca. 1 glas 0 Personer Ingredienser 2 dl lagereddike 2 dl sukker 100 g ingefær skrællet 1 skive rødbede skræl rødbeden ANNONCE Sådan gør du 1 Kog eddike og sukker op i en kasserolle, så sukkeret smelter. 2 Skær ingefær i super, tynde skiver, og kom dem i den varme lage. Kog op i ½-1 minut og tilsæt rødbede. 3 Hæld det hele på et skoldet glas, og sæt det koldt.Lad den trække i mindst 2 timer inden brug. PRINT Tip! Den syltede ingefær holder sig længe i syltelagen. Vær obs på, at lagen skal dække. ANNONCE ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.