Redaktionen anbefaler






Lad din grillede mad blive røget over stykker af træ i grillen
Du kan røge din grillmad på to måder, enten ved at tilberede råvaren med varm røg eller ved at tilsætte røgsmag i grillen, når råvaren er grillet færdig.
Husk, at du lukker den gode røg ud, hver gang du åbner for låget, så hold det lukket, når det er røgsmagen, du arbejder med
Tænd op i din grill, som du plejer. Når grillen er varm nok til at grille på, lægger du et stykke træ (f.eks. bøg eller eg) ned til kullene i grillen. Lad træet antænde, og vent, til ilden har godt fat. Læg nu dine råvarer på grillen som normalt og læg låget på. Du har nu lavet en »ovn«, populært kaldet en »smoker«.
Grill dine råvarer, som du plejer, og tag dem af grillen. Lad dem hvile. Læg nu et stykke træ (f.eks. bøg eller eg) ned til kul og gløder. Når ilden har fat i træet, lægges dine grillede råvarer tilbage i grillen, og låget lægges på igen. Lad det ryge i 3-5 min. alt efter, hvor kraftig røgsmag du ønsker.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10