3 lækre chutney med mynte
SNACKS OG TILBEHøR

3 lækre chutney med mynte

  • 4 Personer
  • 10 Minutes

Mynte- og koriander-chutney

40 g koriander , frisk
40 g frisk mynte
1 knsp. chiliflager
0.5 lime , saft
- salt

Mynte- og koriander-chutney med yoghurt

60 g koriander , frisk
40 g frisk mynte
3 fed hvidløg
1 lille grøn chili
1 knsp. chiliflager
5 dl Yoghurt , natural
- salt

Pakora-chutney:

1.5 dl friske mynteblade
1.5 dl korianderblade , friske
3 fed hvidløg
1 tsk. chiliflager
4 spsk. tamarindpasta
- salt

Sådan gør du

  1. 1
    Fjern den nederste tredjedel af korianderstilkene, og pluk myntebladene af stilkene. Vask koriander og mynte grundigt.
  2. 2
    Blend koriander, mynte og chiliflager sammen i en minihakker. Tilsæt limesaft og evt. lidt vand, og blend lidt mere, indtil konsistensen er jævn.
  3. 3
    Kom chutneyen i en skål, og tilsæt rødløg. Smag til med salt.
  4. 4
    Fjern den nederste tredjedel af korianderstilkene, og pluk myntebladene. Vask koriander og mynte grundigt.
  5. 5
    Blend koriander, mynte, hvidløg og grøn chili i en minihakker, indtil konsistensen er jævn. Tilsæt evt. lidt vand.
  6. 6
    Hæld chutneyen i en skål, og rør chiliflager og yoghurt i. Smag til med salt.
  7. 7
    Kom alle ingredienser i en minihakker og blend, indtil konsistensen er jævn. Tilsæt evt. 1-2 spsk. vand for at justere konsistensen. Smag til med salt.