Hjemmelavet nutella: Sådan laver du nemt din egen nutella
Blend hasselnødder med salt, vanille og smeltet chokolade, så får du den dejligste nutella lige til at smøre på franskbrødet - eller til at spise som en sød snack direkte fra glasset.
Ingredienser
200 gram hasselnødder 80 gram mørk chokolade Ca. 10 dråber vanilje 1 tsk. salt
Sådan gør du
Bag hasselnødderne i 10 minutter ved 150 grader til skallen løsner sig.
Rul nødderne godt i et rent viskestykke for at få skallen af – det gør ikke noget, at der sidder lidt skal tilbage.
Blend nødderne i en foodprocessor – tag eventuelt en lille håndfuld nødder fra og hak dem groft, hvis du vil have lidt ekstra knas i din nutella.
Hæld vanilje, salt og chokolade ned til de hakkede nødder, og blend det sammen til en ensartet masse.
Bland eventuelt de grofthakkede nødder sammen med chokolade/nøddemassen og hæld din nutella på glas.