ANNONCE ANNONCE is 4 forfriskende isopskrifter Fræk lakrids, læskende citron, søde hindbær eller en pompøs islagkage med det hele? Frem med æggeblommer, fløde, piskeris, og lad fryseren klare resten. dessert Lakridsis med flødeboller Lakridsis er bedst, når smagen af lakrids er kompleks, og det opnår du ved at kombinere lakridspulver og lakridssirup med lidt honning, som runder smagen. dessert Hindbærispinde med chokolade og marengs Skøn og cremet hindbæris, som hurtigt fryser til ispinde i de små forme. ”Smiley”-formene kan købes i velassorterede køkkenbutikker eller bestilles på nettet. dessert Islagkage Blød og cremet flødeis med nutella og sprød bund af nødder og kiks. Simpel at lave, men imponerende på bordet, når noget skal fejres, eller der er gæster i huset! dessert Citronis med hvid chokolade og pistace Frisk og syrlig flødeis med knasende stykker hvid chokolade og smukke grønne pistacienødder. ANNONCE ANNONCE Læs mere Har du prøvet Samvirkes mange nye spil? Se også Is Sådan laver du flødeis, så englene synger Morgenmad Lav isterninger af juice til morgenbordet Læs mere om is desserter opskrifter
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.