Vegansk mad: Kartoffelsalat med avokado og brøndkarse

Vegansk mad: Kartoffelsalat med avokado og brøndkarse

Lækker kartoffelsalat - lige til en sommerdag. Opskriften er skrevet af Thomas Erex og stammer fra kogebogen "Veganske livretter"
  • 2 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

5 stk. kogte kartofler, afkølede. Gerne nye kartofler
1 stk. avokado
1 stk. fintsnittet løg
5 spsk. olie, gerne hørfrøolie
- Saft fra ½ citron
1 håndfuld frisk brøndkarse
0.5 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. salt
5 dråber tabasco
- friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  1. 1
    Mos avokadoen, og bland så mosen med de øvrige ingredienser. 
  2. 2
    Vend til sidst kartoflerne i, og husk endelig at smage til med rigeligt salt og peber.
  3. 3
    Servér kartoffelsalaten til fx deller eller grillede lækkerier.