Redaktionen anbefaler






3 spsk. | olie |
1 stk. | skalotteløg, hakket |
2 fed | hvidløg, revet |
4 stk. | rødbeder(1 kg.), i tern |
3 spsk. | teriyaki |
2 spsk. | hvidvinseddike |
2 dl. | belugalinser (sorte linser) |
3 stk. | forårsløg, i tynde skiver |
- | salt og peber |
- | Olie, til stegning |
4 stk. | laksesteaks |
200 g | cremefraiche 9% |
- | Friskrevet peberrod, efter smag |
- | Saften af ½ citron |
- | salt og peber |
- | Evt. lidt sukker |
- | Frisk purløg, til drys |
Prøv at lave salaten med pastinak eller persillerod i stedet for rødbede. Brug lidt mindre almindelig sojasauce som alternativ til teriyaki.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10