Redaktionen anbefaler
| 500 g | østershatte |
| - | rapsolie til pensling |
| 1.5 dl | barbecue sauce (Se opskrift under) |
| - | syltede grønne tomater (på glas) |
| 1 | skalotteløg |
| 1 fed | hvidløg |
| 1 bundt | persille |
| 2 spsk. | olivenolie |
| 1 | lime |
| 1 | grøn chili |
| - | salt og lidt peber |
| 240 g | ketchup |
| 100 g | brun farin |
| 60 g | æblecidereddike |
| 60 g | soja |
| 30 g | Dijon-sennep |
| 30 g | worcestershire sauce |
| 1 tsk. | Løgpulver |
| 1 tsk. | røget paprika |
| 0.5 tsk. | cayennepeber |
| 2 fed | hvidløg |
| - | salt og lidt peber |
Du kan sagtens bruge andre svampe, hvis du ikke har østershatte.