Til grillen: Yoghurtmarinade

I indisk madlavning marinerer man tit i krydret yoghurt. Faktisk en rigtig god idé. Det smager virkelig godt, og så mørner yoghurtens syre kødet.
Til grillen: Yoghurtmarinade
  • 4 Personer
  • 10 Minutes

Marinaden

2 dl. sødmælksyoghurt
1 spsk. revet ingefær
1 fed revet hvidløg.
1 tsk. spidskommen
1 tsk. garam masala
2 spsk. friskhakkede koriander
stk. hakket rød mild chili
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Rør marinaden sammen og vend med kødet.
  2. 2.Skrab overflødig marinade fra når du skal komme kødet på grillen.
  3. 3.Gem resten af marinaden under folie i køleskabet, hvis du skal grille igen i morgen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #snacks og tilbehør og #få ingredienser