Stegt svinemørbrad med tomatcreme
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | svinemørbrad |
- | salt og peber |
- | smør og olie |
1 stk. | dåse (140 g) tomatkoncentrat |
1 dl. | hakkede soltørrede tomater i olie |
1 dl. | skyr |
1 tsk. | akaciehonning |
300 g | pasta, for eksempel pappardelle 300 |
300 g | miniforårsløg |
Sådan gør du
-
1Krydr kødet med salt og peber, og gennemsteg det i smør og olie på en pande i cirka 20 minutter.
-
2Rør tomatkoncentrat sammen med resten af ingredienserne, og lad dem stå i stuetemperatur, imens du tilbereder resten af maden.
-
3Kog pastaen efter anvisning.
-
4Tag kødet fra panden, og svits miniforårsløg heri i et minut.
-
5Hæld lidt af det kogende pastavand herpå, og lad simre i et minut.
-
6Afdryp pastaen, og server den med kød i skiver, forårsløg og tomatcreme.