Spaghetti med muslinger og fennikel
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | frisk pasta |
1 stk. | fennikel |
2 dåser | kogte muslinger, evt. de røgede |
4 spsk. | ristede pinjekerner |
- | olivenolie |
Sådan gør du
-
1Sæt en stor gryde med vand og salt over til pastaen.
-
2Skær fennikel i tynde skiver.
-
3Kom pastaen i den kogende vand.
-
4Når der mangler et minut af kogetiden, kommer du fennikel ned i gryden med pastaen.
-
5Varm muslingerne i en lille gryde med væden, der hænger ved. Afdryp.
-
6Afdryp pastaen med fennikel.
-
7Server med muslinger og pinjekerner.
-
8Dryp olivenolie henover efter smag og behag.
Tip!
Hvis du ikke er så glad for fennikels anisagtige smag, kan du bytte den ud med gulerod i tynde strimler eller rød peberfrugt.