Salatskål med kanelkrydret kylling og appelsin - gæstemenu til otte
En let ret inspireret af det mellemøstlige køkken. Kyllingen krydres med kanel og serveres med frisk appelsin i skåle af salatblade.

- 8 Personer
Ingredienser
500 g | Kyllingebryst |
4 spsk. | olie |
2 stk | salatløg |
2 tsk. | kanel |
- | salt og peber |
2 stk | appelsiner |
1 stk. | agurk |
2 stk | hoveder icebergsalat |
Sådan gør du
- 1.Skær kyllingen i meget tynde skiver.
- 2.Svits godt i olie på en pande.
- 3.Skær løget i tynde skiver, og svits med.
- 4.Drys med kanel, salt og peber, og svits, indtil kyllingen er gennemstegt.
- 5.Tag fra panden, og afkøl.
- 6.Skær den ene appelsin i små stykker, og snit agurken i tynde stave.
- 7.Fjern de yderste store blade fra salathovedet.
- 8.Du skal kun bruge de mindre, skålformede blade.
- 9.Kom kylling og løg i skålene, og top med appelsin og agurk.
- 10.Dryp saft fra den anden appelsin over, og pynt med koriander.
- 11.Server.
Tip!
Vend kogt kold bulgur med kylling og grønt før servering.