Salatskål med kanelkrydret kylling og appelsin - gæstemenu til otte
AFTENSMAD

Salatskål med kanelkrydret kylling og appelsin - gæstemenu til otte

En let ret inspireret af det mellemøstlige køkken. Kyllingen krydres med kanel og serveres med frisk appelsin i skåle af salatblade. 
  • 8 Personer

Ingredienser

500 g Kyllingebryst
4 spsk. olie
2 stk. salatløg
2 tsk. kanel
- salt og peber
2 stk. appelsiner
1 stk. agurk
2 stk. hoveder icebergsalat

Sådan gør du

  1. 1
    Skær kyllingen i meget tynde skiver.
  2. 2
    Svits godt i olie på en pande.
  3. 3
    Skær løget i tynde skiver, og svits med.
  4. 4
    Drys med kanel, salt og peber, og svits, indtil kyllingen er gennemstegt.
  5. 5
    Tag fra panden, og afkøl.
  6. 6
    Skær den ene appelsin i små stykker, og snit agurken i tynde stave.
  7. 7
    Fjern de yderste store blade fra salathovedet.
  8. 8
    Du skal kun bruge de mindre, skålformede blade.
  9. 9
    Kom kylling og løg i skålene, og top med appelsin og agurk.
  10. 10
    Dryp saft fra den anden appelsin over, og pynt med koriander.
  11. 11
    Server.

Tip!

Vend kogt kold bulgur med kylling og grønt før servering.