Salatskål med kanelkrydret kylling og appelsin - gæstemenu til otte
- 8 Personer
Ingredienser
500 g | Kyllingebryst |
4 spsk. | olie |
2 stk. | salatløg |
2 tsk. | kanel |
- | salt og peber |
2 stk. | appelsiner |
1 stk. | agurk |
2 stk. | hoveder icebergsalat |
Sådan gør du
-
1Skær kyllingen i meget tynde skiver.
-
2Svits godt i olie på en pande.
-
3Skær løget i tynde skiver, og svits med.
-
4Drys med kanel, salt og peber, og svits, indtil kyllingen er gennemstegt.
-
5Tag fra panden, og afkøl.
-
6Skær den ene appelsin i små stykker, og snit agurken i tynde stave.
-
7Fjern de yderste store blade fra salathovedet.
-
8Du skal kun bruge de mindre, skålformede blade.
-
9Kom kylling og løg i skålene, og top med appelsin og agurk.
-
10Dryp saft fra den anden appelsin over, og pynt med koriander.
-
11Server.
Tip!
Vend kogt kold bulgur med kylling og grønt før servering.