Røget brie med kiks og syltetøj - dessert på grillen
DESSERT

Røget brie med kiks og syltetøj - dessert på grillen

Grill din brie, så har du på ingen tid en dessert til alle osteelskere. Opskriften er udviklet af Johnny Larsen, der står bag sitet grillguru.dk.
  • 8 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

1 stk. brie
16 stk. kiks
1 glas Syltetøj

Sådan gør du

  1. 1
    Tag bunden fra en springform og pak den ind i staniol. Pak brien ud og stil den på den indpakkede bund.
  2. 2
    Tilsæt lidt røgsmuld til grillen. Røgsmuld giver en dejlig smag til osten.
  3. 3
    Grill osten ved 150 grader i cirka 20-25 minutter. Brien er gylden, hård udenpå og blød indeni, når den er færdig.
  4. 4
    Server med kiks, marmelade og udskåret frugt.

Tip!

Server gerne med udskårne frugter. En melon i skiver akkompagnerer desserten perfekt. Marmeladen kan for eksempel være blåbær- og whiskymarmelade