Pastasalat med grillstegte tigerrejer
AFTENSMAD

Pastasalat med grillstegte tigerrejer

Frisk forårsanretning med sprøde, grillstegte rejer på spyd. Hvidløg og ingefærolie giver ekstra god smag til retten.
  • 4 Personer

ingredienser

20 stk. rå tigerrejer med skal
1 stk. fed revet hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
1 spsk. olie
200 g pasta penne
4 spsk. solsikkekerne
8 stk. soltørrede tomater i olie
1 tsk. revet appelsinskal (økologisk)
2 spsk. appelsinsaft
2 spsk. olie fra tomaterne
- nogle blade frisk oregano

tilbehør:

4 skiver brød

Sådan gør du

  1. 1
    Pil rejerne men lad hælen sidde fast.
  2. 2
    Sæt rejerne på spyd.
  3. 3
    Bland hvidløg og ingefær med olien og gnid den på rejerne. Lad stå.
  4. 4
    Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
  5. 5
    Rist solsikkekernerne på en tør pande indtil de er gyldne.
  6. 6
    Snit tomaterne fint og bland kerner, tomater, appelsinskal, saft og olie sammen i en skål.
  7. 7
    Vend pastaen i skålen.
  8. 8
    Grillsteg spydene med rejer 1 minut på hver side.
  9. 9
    Anret pastaen på fire tallerkener.
  10. 10
    Læg rejespyddet over og drys snittet oregano over.