Pastasalat med grillstegte tigerrejer
- 4 Personer
ingredienser
20 stk. | rå tigerrejer med skal |
1 stk. | fed revet hvidløg |
1 spsk. | friskrevet ingefær |
1 spsk. | olie |
200 g | pasta penne |
4 spsk. | solsikkekerne |
8 stk. | soltørrede tomater i olie |
1 tsk. | revet appelsinskal (økologisk) |
2 spsk. | appelsinsaft |
2 spsk. | olie fra tomaterne |
- | nogle blade frisk oregano |
tilbehør:
4 skiver | brød |
Sådan gør du
-
1Pil rejerne men lad hælen sidde fast.
-
2Sæt rejerne på spyd.
-
3Bland hvidløg og ingefær med olien og gnid den på rejerne. Lad stå.
-
4Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
-
5Rist solsikkekernerne på en tør pande indtil de er gyldne.
-
6Snit tomaterne fint og bland kerner, tomater, appelsinskal, saft og olie sammen i en skål.
-
7Vend pastaen i skålen.
-
8Grillsteg spydene med rejer 1 minut på hver side.
-
9Anret pastaen på fire tallerkener.
-
10Læg rejespyddet over og drys snittet oregano over.