Pastasalat med grillstegte tigerrejer

Frisk forårsanretning med sprøde, grillstegte rejer på spyd. Hvidløg og ingefærolie giver ekstra god smag til retten.
Pastasalat med grillstegte tigerrejer
  • 4 Personer

ingredienser

20 stk rå tigerrejer med skal
1 stk. fed revet hvidløg
1 spsk. friskrevet ingefær
1 spsk. olie
200 g pasta penne
4 spsk. solsikkekerne
8 stk soltørrede tomater i olie
1 tsk. revet appelsinskal (økologisk)
2 spsk. appelsinsaft
2 spsk. olie fra tomaterne
- nogle blade frisk oregano

tilbehør:

4 skiver brød

Sådan gør du

  1. 1.Pil rejerne men lad hælen sidde fast.
  2. 2.Sæt rejerne på spyd.
  3. 3.Bland hvidløg og ingefær med olien og gnid den på rejerne. Lad stå.
  4. 4.Kog pastaen efter anvisning og afdryp.
  5. 5.Rist solsikkekernerne på en tør pande indtil de er gyldne.
  6. 6.Snit tomaterne fint og bland kerner, tomater, appelsinskal, saft og olie sammen i en skål.
  7. 7.Vend pastaen i skålen.
  8. 8.Grillsteg spydene med rejer 1 minut på hver side.
  9. 9.Anret pastaen på fire tallerkener.
  10. 10.Læg rejespyddet over og drys snittet oregano over.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad