Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
4 stk | nye løg med top, delt i både |
400 g | friske stikkelsbær |
4 stk | hele kyllingelår eller 8 underlår |
4 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | salt |
- | friskkværnet peber |
0.5 tsk. | sukker |
2 dl. | hvidvin |
1 dl. | kyllinge- eller grøntsagsbouillon |
2 stk | bakker med karse, klippet |
- | ny kartoffel |
- | Perlebyg |
- | godt brød |
- | salat |
Brug fennikel eller perleløg i stedet for nye løg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10