Ovnbagt fisk med indisk inspireret spinatsauce
- 4 Personer
Ingredienser
3 dl. | basmatiris |
6 g | optøede hellefisk-fileter |
- | salt og peber |
25 g | smør |
- | 1 stort løg |
- | olie |
1 spsk. | karry |
1 spsk. | friskrevet ingefær |
1 stk. | pose, ca. 400 g helbladet spinat |
1 dåse | kokosmælk |
- | citron |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Sæt ris over.
-
3Fordel fisken i en smurt bradepande, og drys med salt og peber.
-
4Kom smørklatter over fisken.
-
5Tag et stykke bagepapir, krøl det sammen, og skyl det under den kolde hane.
-
6Fold ud, og læg papiret over fisken.
-
7Bag fisken i ca. 10 minutter. Tag ud.
-
8Hak løget og svits det i olie med karry og ingefær.
-
9Kom spinaten og kokosmælken i, og lad det simre til spinaten er optøet og gennemvarmet.
-
10Smag til med salt og peber.
-
11Tag gryden fra varmen, vend evt. med risen og server med fisk og lidt citron.