Oksekød i kokos og karrysauce
AFTENSMAD

Oksekød i kokos og karrysauce

Når du lader denne ret simre, får du ekstra mørt kød og god smag i kokos-karrysaucen. Server med ris hertil. 
  • 4 Personer
  • 50 Minutes

Ingredienser

600 g stroganoff-kød i strimler
- olie
- salt og peber
2 stk. løg
2 stk. gulerødder
2 stk. røde peberfrugter
4 stk. tomater
1 spsk. karry
1 dåse kokosmælk
3 dl ris

Sådan gør du

  1. 1
    Brun kødet godt i olie i en gryde.
  2. 2
    Drys med salt og peber. Skær grøntsager i tern og svits i gryden.
  3. 3
    Drys karry i og svits med.
  4. 4
    Kom kokosmælk i, og lad gryden koge op.
  5. 5
    Læg låg på, og lad kødet simre mørt. Det kan tage ca. 40 minutter.
  6. 6
    Sæt risen over.
  7. 7
    Server evt. med lime, som man selv presser over retten.