Medisterpølsen er en skandinavisk specialitet, som de fleste nok kender fra deres barndoms- eller bedsteforældres hjem. Vi serverer her medisteren med mos af gulerødder og kartofler.
4 Personer
30 Minutes
Ingredienser
1 kg
kartofler
300 g
gulerod
-
en klat smør
800 g
rå medisterpølse
1 dl
syltede løg
1 stk.
æble
4 spsk.
sennep
-
Lidt salt og peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skræl kartofler og gulerødder, og kog dem møre.
2
Hæld kogevandet fra, men gem det.
3
Kom en klat smør i gryden og 1 dl kogevand.
4
Mos til mos, og juster med kogevand.
5
Smag til med salt og peber.
6
Steg medisterpølsen i smør på en pande.
7
Langsomt, langsomt er metoden - så behøver man hverken koge først eller prikke hul.
8
Server mosen med pølse og tilbehør.
Tip!
TIP: I stedet for gulerødder kan du bruge kålrabi.