Forrygende dessert helt uden mejeriprodukter, men med masser af mandler og dadler i lækker forening. Psst … de kaffemarinerede dadler er også skønne som slik.
4 Personer
Ingredienser
5 dl
mandelmælk Uden sukker
7 stk.
dadler
150 g
mandler
8 stk.
dadler
3 dl
kaffe Stærkbrygget kaffe
Chokoladedryp
2 spsk.
kakao
1 knsp.
vaniljepulver
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kom mandelmælk, udstenede dadler og mandler i en blender.
2
Blend, indtil mandlerne er ganske findelte.
3
Kom i en fryseegnet beholder og sæt i fryseren i 4-5 timer. Eller natten over.
4
Kom de 8 udstenede dadler i en skål og hæld den varme kaffe henover. Lad stå og trække, imens parfaiten fryser.
5
Hæld 1 deciliter af kaffen op i en lille gryde og varm op. Pisk kakaoen heri sammen med vaniljepulver.
6
Server mandelparfaiten med dadler og chokoladedryp.