Intervalstegning er en metode, der skiftevis lader kødet stege og hvile. Det tager længere tid end ved normal stegning, men intervalstegning gør underværker for dit kød, som bliver ekstra mørt.
4 Personer
Kødet:
4 stk.
Svinekoteletter på 320 gram
-
salt
Vindruesalsa
450 g
Stenfrie halverede druer i forskellige farver
1 stk.
Lille finthakket skalotteløg
2 spsk.
hakket bredbladet persille
Dressing
-
Rød balsamico
-
rapsolie
-
salt og peber
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kødet: Salt koteletten mindst en time, før den skal grilles.
2
Kom den i en pose og lad den hvile i køleskabet.
3
Grillen skal være 225-250 grader varm.
4
Grill koteletten direkte over varmen. Grill først tre minutter på begge sider.
5
Lad koteletten hvile tre minutter.
6
Læg koteletten på, steg på den ene side i 2 minutter.
7
Hvil i 3 minutter.
8
Steg kødet 2 minutter på den anden side.
9
Hvil 3 minutter igen.
10
Koteletten skal på grillen 4-6 gange afhængig af tykkelsen og udskæringen.
11
Tjek med stegetermometer undervejs.
12
Temperaturen i centrum skal være 59-60 grader for det perfekte resultat.
13
Vindruesalsa: Bland alle ingredienserne. Salsaen er et væld af smagsindtryk. Salsaen har Johnny Larsen brugt – og vundet med – i mange konkurrencer.