Hytteostwrap m. mild spegepølse
MELLEMMåLTIDER

Hytteostwrap m. mild spegepølse

Disse hytteostwraps er velsmagende og fyldt med friske ingredienser. Den sprøde bund er lavet af hytteost og æg. Prøv i madpakken
  • 2 Personer
  • 40 Minutes

Det skal du bruge:

250 g hytteost
2 æg
- 1 håndfuld persille
0.5 tsk. hvidløgspulver
0.5 tsk. Løgpulver
- salt og peber
- olie

Fyld:

50 g Hanegal skiveskåret mild spegepølse
3 spsk. hummus
1 håndfuld spinat
- cherrytomater , 4-6 halverede
1 håndfuld spirer , friske

Sådan gør du

  1. 1
    Tænd ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Blend hytteost, æg, persille og krydderier sammen til en glat konsistens.
  3. 3
    Kom bagepapir på en bageplade og hæld lidt olie over.
  4. 4
    Hæld massen ud på bagepapiret og fordel den ud i et tyndt lag.
  5. 5
    Bag i ovnen i ca. 25-30 minutter til den er flot gylden. Lad den afkøle og tag den forsigtigt af bagepapiret.
  6. 6
    Fyld din wrap med hummus, spinat, mild spegepølse, cherrytomater og friske spirer og del den i to.