Grønkålspesto til 10 personer
Pesto kan laves på tusindvis af måder, her med grønkål og mandler i stedet for basilikum og pinjekerner.

- 10 Personer
Ingredienser
40 g | mandel |
25 g | parmesan |
1 fed | hvidløg |
1 stk. | skal af økologisk citron |
200 g | frisk eller frossen grønkål |
1 tsk. | salt |
3 spsk. | olivenolie |
Sådan gør du
- 1.Rist mandlerne på panden eller i ovnen, til de er gyldne.
- 2.Kom dem i en blender sammen med hvidløg, citronskal, salt og parmesan. Blend, tilsæt grønkål, og blend igen.
- 3.Til sidst tilsættes olien, mens der blendes. Hvis du bruger frossen grønkål, skal den tøes op og vrides for vand før brug.
- 4.Smag evt. til med citronsaft.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #få ingredienser