Fuldkornspasta med cremet lime- og dilddressing
AFTENSMAD

Fuldkornspasta med cremet lime- og dilddressing

Skift den hvide hvedepasta ud med en fuldkornsvariant. Det er en hurtig genvej til de anbefalede 75 gram fuldkorn om dagen. Her med en cremet dressing med lime og dild.
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

500 g fuldkornspasta penne
5 stk. røde peberfrugter
1 stk. stort salatløg
2 dl store kapers
2 stk. pasteuriserede æggeblommer
1 tsk. hvidvinseddike
tsk. salt
1 dl olie
1 spsk. klippet dild
lidt citronsaft
lidt sukker
1 stk. lunt groft brød

Sådan gør du

  1. 1
    Skær peberfrugterne i strimler og blancher/ kom dem i kogende letsaltet vand i 3 minutter.
  2. 2
    Afdryp og afkøl.
  3. 3
    Kog pastaen efter anvisning, og skyl den i koldt vand.
  4. 4
    Bland pasta og peberfrugter i en stor skål.
  5. 5
    Skær løget i tynde ringe og vend i.
  6. 6
    Kom æg i en lille skål.
  7. 7
    Rør eddike og salt med ægget.
  8. 8
    Kom nogle dråber olie i æggeblandingen, mens du pisker.
  9. 9
    Derefter kan du hælde olie i en tynd stråle, mens du pisker, og mayonnaisen bliver tyk.
  10. 10
    Vend klippet dild i mayonnaisen.
  11. 11
    Smag mayonnaisen til med lidt citronsaft, sukker og salt.
  12. 12
    Vend mayonnaisen med pastaen.
  13. 13
    Dekorer med kapers.