Fiske- og serranoruller med tomatsauce
AFTENSMAD

Fiske- og serranoruller med tomatsauce

Serrano giver en salt smag til den magre fisk og går godt til den søde og let syrlige tomatsauce. 
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

4 dl basmatiris
8 skiver serranoskinke
500 g små rødspættefileter
- olie
1 stk. løg
2 dåser cherrytomat
2 spsk. æblecidervineddike
- Salt, peber og sukker
2 håndfulde rucolasalat

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2
    Sæt risen over.
  3. 3
    Læg en skive serranoskinke fladt på et skærebræt.
  4. 4
    Læg en fiskefilet herpå, og rul sammen til en lille roulade.
  5. 5
    Gentag med resten af fisken og skinken.
  6. 6
    Kom olie i bunden af en bradepande, og læg fisken herpå.
  7. 7
    Dryp lidt olie over.
  8. 8
    Bag fisken i 15 minutter.
  9. 9
    Hak løget fint, og svits det let i olie i en gryde.
  10. 10
    Kom tomat fra dåse i gryden sammen med eddike, lidt salt, peber og sukker.
  11. 11
    Lad simre i 10 minutter.
  12. 12
    Smag til.
  13. 13
    Server fisken på en bund af tomatsauce, en buket rucolasalat og ris.