Fiske- og serranoruller med tomatsauce

Serrano giver en salt smag til den magre fisk og går godt til den søde og let syrlige tomatsauce. 
Fiske- og serranoruller med tomatsauce
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

4 dl. basmatiris
8 skiver serranoskinke
500 g små rødspættefileter
- olie
1 stk. løg
2 dåser cherrytomat
2 spsk. æblecidervineddike
- Salt, peber og sukker
2 håndfulde rucolasalat

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 200 grader.
  2. 2.Sæt risen over.
  3. 3.Læg en skive serranoskinke fladt på et skærebræt.
  4. 4.Læg en fiskefilet herpå, og rul sammen til en lille roulade.
  5. 5.Gentag med resten af fisken og skinken.
  6. 6.Kom olie i bunden af en bradepande, og læg fisken herpå.
  7. 7.Dryp lidt olie over.
  8. 8.Bag fisken i 15 minutter.
  9. 9.Hak løget fint, og svits det let i olie i en gryde.
  10. 10.Kom tomat fra dåse i gryden sammen med eddike, lidt salt, peber og sukker.
  11. 11.Lad simre i 10 minutter.
  12. 12.Smag til.
  13. 13.Server fisken på en bund af tomatsauce, en buket rucolasalat og ris.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #fisk i ovn