ANNONCE ANNONCE PASTARET Citronpasta med svamp og fugl En forfriskende pastavariant med sprød kylling og svampe, der er svitset gyldne i smør 4 Personer Ingredienser 4 stk. kyllingelår 2 spsk. olivenolie lidt Lidt salt og peber 300 g tagliatelle 1 stk. knoldselleri 1 fed hvidløg 400 g blandede svampe Brug gerne østershatte og champignon 1 stk. Citron (økologisk) ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt ovnen på 225 grader. 2 Læg kyllingen i en ildfast form, og fordel olie, salt og peber herpå. Steg kyllingen i cirka 40 minutter, til den er gennemstegt. 3 Sæt pastavand over i en stor gryde, og kog pastaen al dente. 4 Skær knoldselleri i mindre stykker, og svits dem møre og gyldne i smør på en pande. Vend revet hvidløg heri. 5 Tag knoldselleri op fra panden, og svits nu svampene gyldne i smør. Smag til med salt og peber. 6 Afdryp pastaen, vend den med stegefedt fra kyllingen, og smag til med både revet skal og saft fra citronen. 7 Server kyllingen med et drys citrontimian og pastaen med svamp og selleri. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Tv Vind en slush ice-maskine i quizzen om børnefjernsyn - værdi 2299 kroner Det er tid til at finde dit indre barn frem. Kan du huske børneudsendelserne i tv? Svar på 10 spørgsmål om børne-tv, der har været på tv-skærmen, og vind en slush ice-maskine. Vi trækker en vinder d. 31. august 2025 . Slush ice-maskinen kan også bruges til alt fra mocktails til iskaffe