Chokolademousse med hindbær og skyr
- 4 Personer
Ingredienser
100 g | mørk chokolade |
2 stk. | æg |
1 dl. | sukker |
1 dl. | piske-fløde |
2 dl. | skyr |
125 g | hindbær |
Pynt
- | mørk chokolade høvlet |
Sådan gør du
-
1Kom chokoladen i en skål, og smelt den over et vandbad.
-
2Del æggene i blommer og hvider. Kom sukker i skålen med blommer, og pisk dem sammen. Vend den lune chokolade heri.
-
3Kom skyr i en skål, og vend den med mosede hindbær. Vend den i chokolademassen.
-
4Pisk fløden til skum, og vend det i.
-
5Pisk æggehvider til skum og vend dem i.
-
6Kom moussen i en mindre skål eller et glas. Dæk moussen med film, og stil den i køleskabet i 3-4 timer.
-
7Pynt chokolademoussen med chokolade og server.