Chokolademousse med  hindbær og skyr
DESSERT

Chokolademousse med hindbær og skyr

En lettere udgave af den klassiske chokolademousse. Vi bruger friske æg, men pasteuriserede æg kan naturligvis også bruges. 
  • 4 Personer

Ingredienser

100 g mørk chokolade
2 stk. æg
1 dl. sukker
1 dl. piske-fløde
2 dl. skyr
125 g hindbær

Pynt

- mørk chokolade høvlet

Sådan gør du

  1. 1
    Kom chokoladen i en skål, og smelt den over et vandbad.
  2. 2
    Del æggene i blommer og hvider. Kom sukker i skålen med blommer, og pisk dem sammen. Vend den lune chokolade heri.
  3. 3
    Kom skyr i en skål, og vend den med mosede hindbær. Vend den i chokolademassen.
  4. 4
    Pisk fløden til skum, og vend det i.
  5. 5
    Pisk æggehvider til skum og vend dem i.
  6. 6
    Kom moussen i en mindre skål eller et glas. Dæk moussen med film, og stil den i køleskabet i 3-4 timer.
  7. 7
    Pynt chokolademoussen med chokolade og server.