Italiensk forret lavet af rå oksefilet skåret i papirtynde skiver. Carpaccioen her får et pift af skrabet peberrod.
4 Personer
Ingredienser
12 stk.
skiver rå oksefilet
4 spsk.
pinjekerne
4 spsk.
olivenolie
2 spsk.
hvidvinseddike
-
salt og peber
1 stk.
håndfuld vårsalat
1 stk.
hel peberrod
ANNONCE
Sådan gør du
1
Bed din slagter om at skære 12-16 stk skiver rå oksefilet i papirtynde skiver, eller frys kødet let, så det bliver nemt at skære.Rist pinjekernerne på en tør varm pande.
2
De skal kun lige tage farve.
3
Rør en dressing af olie, hvidvinseddike, salt og peber.
4
Læg kødet fladt på fire tallerkener.
5
Fordel salaten henover kødet.
6
Dryp dressing herover.
7
Drys pinjekerner og friskskrabet peberrod herover, og server med brød.