Carpaccio med skrabet peberrod
- 4 Personer
Ingredienser
12 stk. | skiver rå oksefilet |
4 spsk. | pinjekerne |
4 spsk. | olivenolie |
2 spsk. | hvidvinseddike |
- | salt og peber |
1 stk. | håndfuld vårsalat |
1 stk. | hel peberrod |
Sådan gør du
-
1Bed din slagter om at skære 12-16 stk skiver rå oksefilet i papirtynde skiver, eller frys kødet let, så det bliver nemt at skære.Rist pinjekernerne på en tør varm pande.
-
2De skal kun lige tage farve.
-
3Rør en dressing af olie, hvidvinseddike, salt og peber.
-
4Læg kødet fladt på fire tallerkener.
-
5Fordel salaten henover kødet.
-
6Dryp dressing herover.
-
7Drys pinjekerner og friskskrabet peberrod herover, og server med brød.