Carpaccio med skrabet peberrod

Italiensk forret lavet af rå oksefilet skåret i papirtynde skiver. Carpaccioen her får et pift af skrabet peberrod.
Carpaccio med skrabet peberrod
  • 4 Personer

Ingredienser

12 stk skiver rå oksefilet
4 spsk. pinjekerne
4 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
- salt og peber
1 stk. håndfuld vårsalat
1 stk. hel peberrod

Sådan gør du

  1. 1.Bed din slagter om at skære 12-16 stk skiver rå oksefilet i papirtynde skiver, eller frys kødet let, så det bliver nemt at skære.Rist pinjekernerne på en tør varm pande.
  2. 2.De skal kun lige tage farve.
  3. 3.Rør en dressing af olie, hvidvinseddike, salt og peber.
  4. 4.Læg kødet fladt på fire tallerkener.
  5. 5.Fordel salaten henover kødet.
  6. 6.Dryp dressing herover.
  7. 7.Drys pinjekerner og friskskrabet peberrod herover, og server med brød.
Se, hvad vi ellers skriver om: #forret og #få ingredienser