Carpaccio med skrabet peberrod
FORRET

Carpaccio med skrabet peberrod

Italiensk forret lavet af rå oksefilet skåret i papirtynde skiver. Carpaccioen her får et pift af skrabet peberrod.
  • 4 Personer

Ingredienser

12 stk. skiver rå oksefilet
4 spsk. pinjekerne
4 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
- salt og peber
1 stk. håndfuld vårsalat
1 stk. hel peberrod

Sådan gør du

  1. 1
    Bed din slagter om at skære 12-16 stk skiver rå oksefilet i papirtynde skiver, eller frys kødet let, så det bliver nemt at skære.Rist pinjekernerne på en tør varm pande.
  2. 2
    De skal kun lige tage farve.
  3. 3
    Rør en dressing af olie, hvidvinseddike, salt og peber.
  4. 4
    Læg kødet fladt på fire tallerkener.
  5. 5
    Fordel salaten henover kødet.
  6. 6
    Dryp dressing herover.
  7. 7
    Drys pinjekerner og friskskrabet peberrod herover, og server med brød.