Braiserede svineskanke
Vi piller kødet fra og serverer det med kartoffelmos drysset med kapers. Grøntsagerne fra bradepanden serverer vi til svineskanken.

- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | svineskanke ca. 1,5 kg |
- | salt og peber |
1 spsk. | honning |
2 spsk. | sennep |
2 spsk. | olie |
2 stk | gulerødder |
2 stk | persillerødder |
2 stk | løg |
6 stilke | rosmarin |
4 fed | hvidløg |
stk. | citron |
- | vand |
2 spsk. | koncentreret hønsefond på flaske |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 225 grader.
- 2.Læg skankene i en smurt bradepande og gnid med salt og peber.
- 3.Bland honning, sennep og olie sammen og smør på skankene.
- 4.Brun skankene i ca. 30 minutter.
- 5.Skær grøntsager i mindre stykker og kom dem i bradepanden sammen med rosmarin, hvidløg og citronsaft.
- 6.Hæld vand i, så at det lige dækker den nederste tredjedel af skankene.
- 7.Hæld fonden i.
- 8.Dæk formen med alufolie og sæt den i ovnen.
- 9.Skru ovnen ned til 160 grader og lad svineskankene braisere i ca. 3 timer.
- 10.Kødet skal være smørmørt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad