Redaktionen anbefaler
| 500 g | skalrejer |
| 2 spsk. | neutral olie |
| - | grøntsager Toppe mv. fra grøntsagerne til suppen |
| 1.5 l | vand |
| 4 spsk. | olivenolie |
| 1 stk. | fennikel i små tern |
| 1 stk. | porrer i små tern |
| 2 stængler | bladselleri i små tern |
| 2 fed | hvidløg finthakket |
| 1 dl | hvidvin + ekstra 1 dl til dampning af muslinger |
| 400 g | hakkede tomater friske eller fra dåse |
| 1 stk. | citronskal, strimmel eller appelsinskal |
| 0.5 tsk. | fennikelfrø hele |
| 0.25 tsk. | safran |
| 1 tsk. | cayennepeber efter smag |
| 1 kg | blåmuslinger ferske |
| - | hvid fisk filet af f.eks. torsk eller kuller |
| - | salt |
| - | peber |
| - | citronsaft efter smag |
| - | Aioli |
| - | Frisk dild |
| - | brød |