Redaktionen anbefaler






500 g | skalrejer |
2 spsk. | neutral olie |
- | grøntsager Toppe mv. fra grøntsagerne til suppen |
1.5 l | vand |
4 spsk. | olivenolie |
1 stk. | fennikel i små tern |
1 stk. | porrer i små tern |
2 stængler | bladselleri i små tern |
2 fed | hvidløg finthakket |
1 dl | hvidvin + ekstra 1 dl til dampning af muslinger |
400 g | hakkede tomater friske eller fra dåse |
1 stk. | citronskal, strimmel eller appelsinskal |
0.5 tsk. | fennikelfrø hele |
0.25 tsk. | safran |
1 tsk. | cayennepeber efter smag |
1 kg | blåmuslinger ferske |
- | hvid fisk filet af f.eks. torsk eller kuller |
- | salt |
- | peber |
- | citronsaft efter smag |
- | Aioli |
- | Frisk dild |
- | brød |