Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
500 g | skalrejer |
2 spsk. | neutral olie |
- | grøntsager Toppe mv. fra grøntsagerne til suppen |
1.5 l. | vand |
4 spsk. | olivenolie |
1 stk. | fennikel i små tern |
1 stk. | porrer i små tern |
2 stk | stængler bladselleri i små tern |
2 stk | fed hvidløg finthakket |
1 dl. | hvidvin + ekstra 1 dl til dampning af muslinger |
400 g | hakkede tomater friske eller fra dåse |
1 stk. | citronskal, strimmel eller appelsinskal |
0.5 tsk. | fennikelfrø hele |
0.25 tsk. | safran |
1 tsk. | cayennepeber efter smag |
1 kg | blåmuslinger ferske |
- | hvid fisk filet af f.eks. torsk eller kuller |
- | salt |
- | peber |
- | citronsaft efter smag |
- | Aioli |
- | Frisk dild |
- | brød |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10