Blåbærsnegle
Lav blåbærsneglene i muffinforme, så de ikke fedter, når du sniger en snegl eller to med på farten.

- 12 Personer
10 stykker
270 g | færdig butterdej |
125 g | blåbær, gerne frosne |
2 spsk. | sukker |
10 | forme papirforme |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 220 grader.
- 2.Rul dejen ud, og fordel blåbær langs den ene langside.
- 3.Drys sukker hen over blåbærrene.
- 4.Rul dejen sammen til en roulade.
- 5.Skær rouladen i 10 lige store stykker og sæt i papirforme med skærefladen opad på en bageplade.
- 6.Bag sneglene i 18-20 minutter.
- 7.Server lune til kaffe, te eller kold mælk.
Tip!
Drys hakket mandel over blåbærrene, før dejen rulles sammen. Pynt sneglene med glasur - flormelis rørt med mosede blåbær. Den bliver fin i farven. I stedet for blåbær kan du komme finthakket æble på dejen. Bland evt. lidt kanel i sukkeret.