Blåbærsnegle

Lav blåbærsneglene i muffinforme, så de ikke fedter, når du sniger en snegl eller to med på farten.
Blåbærsnegle
  • 12 Personer

10 stykker

270 g færdig butterdej
125 g blåbær, gerne frosne
2 spsk. sukker
10 forme papirforme

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 220 grader.
  2. 2.Rul dejen ud, og fordel blåbær langs den ene langside.
  3. 3.Drys sukker hen over blåbærrene.
  4. 4.Rul dejen sammen til en roulade.
  5. 5.Skær rouladen i 10 lige store stykker og sæt i papirforme med skærefladen opad på en bageplade.
  6. 6.Bag sneglene i 18-20 minutter.
  7. 7.Server lune til kaffe, te eller kold mælk.

Tip!

Drys hakket mandel over blåbærrene, før dejen rulles sammen. Pynt sneglene med glasur - flormelis rørt med mosede blåbær. Den bliver fin i farven. I stedet for blåbær kan du komme finthakket æble på dejen. Bland evt. lidt kanel i sukkeret.

Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert, #få ingredienser og #børnevenligt