Blåbærsnegle
- 12 Personer
10 stykker
270 g | færdig butterdej |
125 g | blåbær, gerne frosne |
2 spsk. | sukker |
10 | forme papirforme |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 220 grader.
-
2Rul dejen ud, og fordel blåbær langs den ene langside.
-
3Drys sukker hen over blåbærrene.
-
4Rul dejen sammen til en roulade.
-
5Skær rouladen i 10 lige store stykker og sæt i papirforme med skærefladen opad på en bageplade.
-
6Bag sneglene i 18-20 minutter.
-
7Server lune til kaffe, te eller kold mælk.
Tip!
Drys hakket mandel over blåbærrene, før dejen rulles sammen. Pynt sneglene med glasur - flormelis rørt med mosede blåbær. Den bliver fin i farven. I stedet for blåbær kan du komme finthakket æble på dejen. Bland evt. lidt kanel i sukkeret.