Prøv at glasere dine herregårdkoteletter på en anderledes måde. Kaffen i denne glace giver et ristet twist og passer godt til den stærke chili og det karamelliserede sukker.
4 Personer
Ingredienser
1 kg
kartofler
25 g
smør
1 dl
friskhakket persille
400 g
haricots verts
1 stk.
rødløg
4 stk.
svinekoteletter
-
salt og peber
-
olie
Glasering
1.5 dl
kaffe stærk
dl
sukker
1 stk.
piri piri chili
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kom kaffe, sukker og chili i en mindre gryde.
2
Lad glaseringen simre uden låg i 15 minutter.
3
Tag gryden fra varmen.
4
Skræl og kog kartoflerne møre.
5
Afdryp og vend med smør og persille.
6
Kog haricots verts møre i 1-2 minutter og afdryp.
7
Hak løget og svits i olien
8
Drys kødet med salt og peber, og grillsteg koteletterne ca. 4 minutter på begge sider.