Medisteren
- 4 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
1 kg | kartofler |
300 g | gulerod |
- | en klat smør |
800 g | rå medisterpølse |
1 dl. | syltede løg |
1 stk. | æble |
4 spsk. | sennep |
- | Lidt salt og peber |
Sådan gør du
-
1Skræl kartofler og gulerødder, og kog dem møre.
-
2Hæld kogevandet fra, men gem det.
-
3Kom en klat smør i gryden og 1 dl kogevand.
-
4Mos til mos, og juster med kogevand.
-
5Smag til med salt og peber.
-
6Steg medisterpølsen i smør på en pande.
-
7Langsomt, langsomt er metoden - så behøver man hverken koge først eller prikke hul.
-
8Server mosen med pølse og tilbehør.
Tip!
TIP: I stedet for gulerødder kan du bruge kålrabi.