Kartoffelsuppe med trøffelolie og lidt laks
- 4 Personer
Ingredienser
4 stk. | porrer |
1 stk. | knoldselleri |
4 stk. | kartofler |
l. | grønsagsbouillon |
1 dl. | piske-fløde |
- | salt og peber |
250 g | laksefilet |
- | olie |
- | trøffelolie |
Sådan gør du
-
1Skær porrerne i skiver, og svits dem i olie i en gryde.
-
2Skær knoldselleri og kartofler i tern.
-
3Kom grønsagerne i gryden sammen med bouillon og fløde.
-
4Kog grøntsagerne møre under låg i ca. 20 min.
-
5Blend suppen cremet og lind.
-
6Tilføj vand indtil konsistensen er passende.
-
7Smag suppen til med salt og peber.
-
8Steg laksen godt på begge sider i alt 5-6 minutter.
-
9Skær laksen i mindre stykker, og server den på toppen af suppen.
-
10Dryp lidt trøffelolie over, og server med et drys urter.