Flødesne og perlebyg med blåbær
- 4 Personer
Ingredienser
2 dl. | piske-fløde |
1 dl. | Perlebyg |
5 dl. | blåbærnektar/ ren blåbærsaft (drikkeklar blåbærsaft) |
2 dl. | blåbær |
Sådan gør du
-
1Pisk fløden til skum og kom den i en fryse-egnet skål eller i fire engangsplastikkrus.
-
2Frys fløden ind natten over.
-
3Kom perlebyg og blåbærsaft i en gryde, og lad det simre under låg i 20 minutter.
-
4Tag gryden fra komfuret og lad blandingen afkøle helt under låg. Kan eventuelt laves dagen før.
-
5Tag fløden ud og vent, til den bliver skærbar.
-
6Skær i humpler. Skærefladen ser nærmest ud som tætpakket sne.
-
7Anret fløden med byg og blåbær.