Braiserede svineskanke
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk | svineskanke ca. 1,5 kg |
- | salt og peber |
1 spsk. | honning |
2 spsk. | sennep |
2 spsk. | olie |
2 stk | gulerødder |
2 stk | persillerødder |
2 stk | løg |
6 stilke | rosmarin |
4 fed | hvidløg |
stk. | citron |
- | vand |
2 spsk. | koncentreret hønsefond på flaske |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Læg skankene i en smurt bradepande og gnid med salt og peber.
-
3Bland honning, sennep og olie sammen og smør på skankene.
-
4Brun skankene i ca. 30 minutter.
-
5Skær grøntsager i mindre stykker og kom dem i bradepanden sammen med rosmarin, hvidløg og citronsaft.
-
6Hæld vand i, så at det lige dækker den nederste tredjedel af skankene.
-
7Hæld fonden i.
-
8Dæk formen med alufolie og sæt den i ovnen.
-
9Skru ovnen ned til 160 grader og lad svineskankene braisere i ca. 3 timer.
-
10Kødet skal være smørmørt.